Kleurenbalk
arp
xportmedia
disclaimer
contact
algvoorwaarden
dots in between
hvk
winkel
missie
u blij zij blij
dots

Algemene Voorwaarden

Bij bestelling gaat de koper akkoord met de algemene voorwaarden.

Levering

Om de exclusiviteit te waarborgen zijn artikelen van Bits of Africa gelimiteerd. Het kan voorkomen dat het door jou bestelde artikel niet meer voorradig is.

Bezorgen

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief bezorgkosten. Bits of Africa laat de bestellingen bezorgen door TNT POST. Bij bezorging door TNT POST zijn de bezorgvoorwaarden van TNT POST van toepassing. De artikelen worden zorgvuldig verpakt voor transport en Bits of Africa kan niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten van de bezorger. Bij ontvangst dient de koper de inhoud te controleren op schade / onvolkomenheden, mocht dit het geval zijn, dan dient de koper direct contact op te nemen met Bits of Africa middels e-mail.

Persoonsgegevens

Je persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Bits of Africa. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt en zijn uitsluitend bedoeld voor het onderhouden van de klantrelatie.

Betaling

Betaling kan op twee manieren plaatsvinden, door het aankoopbedrag zelf van te voren over te maken of door een eenmalige machtiging. Bij aflevering van je aankoop wordt een factuur meegestuurd.

Bits of Africa 2011